Where

Herontdek jezelf

Juniorslaan 18A
2811 Leest (Mechelen)
Belgium

When


Maximum number of participants
12

Additional information

Voor prijzen, kortingen en KMO-portefeuille: klik hier

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig de Workshop Ontstressen bij te wonen (dit kan gratis online door hier te klikken).
Heb je de Workshop Ontstressen live gevolgd, maar je er nog niet via deze website voor ingeschreven, doe dat dan eerst door hier te klikken. Online is de Workshop Ontstressen gratis.

Indien je niet naar een live Workshop Ontstressen kunt komen, is het belangrijk om zowel de online Workshop Ontstressen te bekijken als de video's ter voorbereiding op de Kernmodule. Log in en klik op deze link. Onderaan vind je de video's ter voorbereiding op de workshop. Als je vragen hebt, kan je die de eerste dag meteen stellen.

Uren en programma

Op donderdag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De andere dagen werken we van 9u tot ongeveer 18u. De laatste dag ronden we af omstreeks 17 u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen.

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Je kan zelf je lunch meebrengen.

Openbaar vervoer en parkeergelegenheid

De praktijk is gelegen in een zijstraatje van Juniorslaan, tweede huis aan de linkerkant.
Parkeren :
Er is een grote parking van "Sporthal Kouter" beschikbaar op 500 m afstand.
Adres parking : Sporthal Kouter, Dorpstraat 67, 2811 Mechelen
Voor mensen die minder mobiel zijn :
Er kunnen 2 wagens op de oprit van de praktijk staan. Parkeren op de oprit/parking van naburige huizen is niet toegestaan (privé). We kunnen je ook komen halen op de parking van Sporthal Kouter.

Openbaar vervoer :
Vanuit station Mechelen :
Bus 289 richting Breendonk, afstappen halte Leest-Kapelleke, op 200 m van de praktijk
Bus 4 richting Leest, afstappen halte Leest Dorp, op 1 km van de praktijk

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 80 blz. bestaat. We voorzien zelf een mapje met het materiaal dat we het meest gebruiken.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Nastia