icon-family

LTC Masterclass Family

This workshop has ended.

Where

Eindhoven - De Uitwijk

Generaal Pattonlaan 124
5623 KC Eindhoven
Netherlands

When

Spoken languages

Dutch (Nederlands)

Maximum number of participants
50

Additional information

Prijzen

De prijs van deze tweedaagse Themaworkshop bedraagt €440. Wie een laag inkomen heeft, krijgt €220 sociale korting. Een kortingscode dient vòòr inschrijven aangevraagd worden via het contactformulier. De korting geldt voor wie alleenstaand is en onder de €1400 of samenwonend onder €2300 per maand aan inkomsten heeft (inclusief inkomsten van huurgelden, aandelen en dergelijke; exclusief kindergeld). Deze korting geldt ook voor wie jonger is dan 25. Wie met twee of meer leden van hetzelfde gezin deelneemt, ontvangt voor de overige gezinsleden eveneens €220 korting op de deelnameprijs van de Themaworkshops. Wil je deze Themaworkshop herhalen (dus nam je in het verleden reeds deel aan deze Themaworkshop), dan betaal je €110 voor de twee dagen.

Voorbereiding op de workshop

Om jezelf voor te bereiden op de workshop is het nodig eerst de Kernmodule bijgewoond te hebben.

Uren en programma

Op de eerste dag is er vanaf 9u ontvangst met koffie en thee, we beginnen om 9u30 en gaan door tot ongeveer 18u. De tweede dag werken we van 9u tot ongeveer 18u.

Het programma is opgebouwd rond een aantal plenaire gedeelten met instructies en demonstraties, afgewisseld met oefensessies in tweetallen. In het geval van een grote groep, voorzien we geluidsversterking. 

Pauzes en maaltijden

Fair trade koffie en thee, water, biologische tussendoortjes en fruit zijn ter plekke de hele dag door vrij beschikbaar. 's Middags nemen we een uur lunchpauze. Breng zelf je lunch mee of haal iets bij de supermarkt in de buurt.  

Carpoolen

In geval van nood voorafgaand aan of tijdens de workshop, bel +32 (0)486 57 59 27. Wens je te carpoolen, neem dan even contact op via het contactformulier, zodat we dit kunnen organiseren.

Workshopmateriaal

Breng a.u.b. een eigen ringmap mee voor het cursusmateriaal dat uit ongeveer 50 blz. bestaat, zodat je het kan organiseren zoals jij het liefst wil.

Van harte welkom, ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op deze Themaworkshop!

Marina